L'Ajuntament de Vall-llobrega ha denunciat aquesta setmana la intenció per part d'alguns membres de l'oposició (CiU) de difondre informació errònia sobre el projecte de la sala polivalent per tal que la població no estigui ben informada del nou equipament.

En aquest sentit, van explicar que "dos regidors a l'oposició" han engegat una campanya de "confusió a la ciutadania" i que, per tant, provoca que el vilatans estiguin "enganyats" respecte al nou polivalent. Acusen l'oposició de tenir-hi "interessos particulars". Van assegurar que s'estan barrejant projectes (com el nou centre escolar amb la sala polivalent) que depenen d'ens públics diferents, així com la difusió d'informacions que no corresponen a la realitat.

Per tal d'aclarir informacions incorrectes, el consistori va assegurar que l'emplaçament escollit "és l'ideal per la seva proximitat a l'escola i a la llar d'infants" i que a més, aglutina altres serveis com la biblioteca, el dispensari, el local social, el magatzem de brigada o les sales de reunions, entre altres.