Els resultats del XII Concurs Europeu d'Envasos de Cartró organitzat per Pro Carton i ECMA es van donar a conèixer fa pocs dies al Congrés Anual d'ECMA, celebrat a Marsella (França). Entre els 120 treballs que van competir en les diferents categories del concurs, Alzamora Packaging va ser l'única empresa espanyola que va guanyar un premi, amb l'estoig Grand Class.

Segons l'empresa, l'envàs mereixedor del primer premi s'ajusta perfectament al seu contingut, les xocolates. D'aquesta manera es resol tant el consum com l'exposició en el punt de venda. L'estoig és molt senzill d'obrir i facilita que es pugui compartir el producte, separat en quatre compartiments de plàstic. La combinació de materials cartró i plàstic ha estat part de la clau d'èxit.

Segons l'empresa, el departament d'R+D ha demostrat que un dels principals valors d'Alzamora és la capacitat de desenvolupament i investigació de nous materials i processos productius. La investigació , segons l'empresa, és bàsica per oferir els productes que els permeten estar a l'avantguarda del canvi.

La presentació del producte ha estat tractada fins al darrer detall, buscant una imatge adequada a la marca. L'estoig està imprès per ambdues cares i la seva imatge gràfica fa que destaqui en el punt de venda.

Amb aquest, ja són 27 els premis nacionals i internacionals obtinguts, i Alzamora Group vol dedicar aquest reconeixement a tots els seus clients.

L'empresa ha informat quecontinura amb la política de cercar propostes innovadores.