Un conductor temerari va provocar ahir, cap a les 9.00 hores del matí, una persecució policial a la cèntrica avinguda Salvador Dalí de Figueres, que va continuar per altres carrers del centre. Segons van explicar diversos testimonis dels fets, un cotxe -de color "blau elèctric, petit i tunejat"- va aparèixer "fent esses", amb els llums encesos i els pilots d'emergència encesos. De sobte, va aturar-se, van baixar-ne dos homes i, quan els passatgers amb prou feines havien sortit de dins, el conductor va fugir a tota velocitat, saltant-se semàfors en vermell i amb un cotxe patrulla de la Guàrdia Urbana enganxat al darrere. "De sobte, un dels ocupants va sortir per la finestra del cotxe i un altre per la porta", relatava un dels testimonis dels fets.

El conductor fugat va dirigir-se en direcció al carrer Col·legi. Testimonis presencials van explicar a Diari de Girona que els dos individus que van baixar del cotxe "feien molt mala cara" i "un d'ells semblava que es queixés perquè alguna cosa li feia mal".

La Urbana va aconseguir detenir el conductor fugit, a qui se li va practicar la prova d'alcoholèmia, amb resultat positiu. Fonts municipals van avançar que l'operatiu hauria acabat amb diversos detinguts, que han de passar a disposició del jutge.