La convocatòria de vaga en la companyia ferroviària francesa SCNF afectarà la circulació d'alguns dels trens que tenen com a origen o destí l'estació de Montpeller (França) i que passen per Catalunya, segons que informa Renfe en un comunicat.

La vaga dels ferrocarrils francesos començarà avui a les 20.00 hores i es prolongarà fins a les 08.00 hores de divendres que ve, dia 7, i afectarà la circulació de trens internacionals diürns que transiten per Catalunya amb destinació a la ciutat francesa.

Els trens afectats per la vaga són el Talgo Lorca-Montpeller dels dies 5 i 6 de novembre, que finalitzarà el seu recorregut a Portbou (Alt Empordà). Els viatgers del tram Portbou-Montpeller seran traslladats per carretera des de Figueres (Alt Empordà) fins al seu destí.

De la seva banda, quedarà suprimit en tot el seu recorregut el Talgo Barcelona-Montpeller de demà, en els seus dos sentits, i el Talgo entre Montpeller i Cartagena dels dies 6 i 7 iniciarà el seu recorregut a Portbou, pel que els viatgers del tram entre Montpeller i la ciutat empordanesa seran traslladats fins a Figueres per carretera.

Renfe ha informat que ha establert la devolució del 100% del cost dels bitllets als clients que decideixin cancel·lar el seu viatge, així com que no aplicaran cap cost addicional als que decideixin canviar la data del seu viatge.