La CUP de Celrà ha fet arribar una proposta a tots els grups de l'Ajuntament amb un seguit de mesures econòmiques per al pressupost de 2009, i assenyala que només li donaran suport si aquestes es contemplen. En matèria de cultura, volen un augment de la partida i destinar-ne una part a les entitats culturals del municipi, obrint una convocatòria que permeti donar-les de forma justa. En educació, també volen un increment pressupostari i que es destinin 10.000 euros a les activitats en el món del lleure.

Pel que fa a la participació, proposen una partida per a fomentar les polítiques participatives, mentre que en matèria de càrrecs electes i de confiança volen una congelació salarial. També proposen que es consolidi la contractació laboral estable dels treballadors municipals que estan en contractes temporals, i augmentar un 5% el sou dels treballadors municipals. A més, volen crear noves places ocupades per personal municipal, fins ara exercides per personal d'empreses subcontractades.

En inversions, volen que es construeixin dues pistes de tennis, destinar diners al Casal d'Avis, fer obres de carrers i vials, millorar el camp de futbol i l'hotel d'entitats, i augmentar la partida per millorar paviments, manteniment de via pública i zones verdes, infraestructura i mobiliari urbà.