L'edició del curs pràctic d'iniciació a l'horticultura familiar ecològica Planta't a l'hort que s'ha acabat fa pocs dies ha tingut el doble de participants que l'edició anterior. L'activitat està organitzada per l'Escola del Territori i el Museu dels Volcans i va comptar amb la col.laboració d'Ecollavors i l'IES Garrotxa.

En concret, l'activitat va aplegar 24 participants d'entre els 26 i els 62 anys. Divuit eren de la Garrotxa i la resta de fora de la comarca.

L'Ajuntament de Molló ha aprovat en el darrer ple apujar les escombraries un 30%. La causa, segons fonts del municipi, és l'increment que aplica el Consell Comarcal als pobles per les despeses de gestió i recollida de residus.

El consistori també ha apujat un 4% l'IBI, tant en rústica com en urbans; un 2,67% la taxa de vehicles i la taxa de subministrament d'aigua. El darrer impost s'ha apujat en 0,05 euros a tots els trams i usos previstos.

L'Ajuntament de Tortellà ha editat 6.000 tríptics per la difusió turística del municipi. La publicació divideix els apartats en diferents colors de fons sobre els quals s'hi exposen fotografies del poble, del pont del Llierca i de l'artesania. El document conté el calendari de festes, mercats i fires; els telèfons d'interès, un mapa del nucli urbà i una carta de carreteres. L'edició ha anat a càrrec de l'Ajuntament, el Patronat de Turisme Costa Brava i la Diputació de Girona.

El Consorci de l'Alta Garrotxa ha instal·lat una tanca de protecció a l'entorn del Santuari de la Mare de Déu del Mont.

L'objectiu de l'acció és protegir el Pcedanum schotti, una espècie de flora inclosa al Decret del Catàleg de flora autòctona amenaçada de Catalunya.

El Pceudanum schotti estava amenaçat per la depredació d'ovelles i cabres de la zona. L'única població mundial de l'herba perenne està localitzada a l'Alta Garrotxa i l'Alt Empordà.