Els dos regidors d'Independents per Sant Gregori-Plataforma Progressista han presentat la renúncia al càrrec que ocupaven a l'oposició del consistori d'aquest municipi del Gironès. Anna Roura i Lluís Esteve, números u i dos respectivament a la llista d'aquest grup a les darreres eleccions municipals, han decidit deixar el càrrec per raons exclusivament personals i professionals, segons han explicat. El seu lloc l'ocuparan els números 5 i 6 de la candidatura, Marta Gasull i Jaume Peix, ja que els números 3 i 4 han optat per no assumir el càrrec pels mateixos motius que Roura i Esteve. Independents per Sant Gregori és un grup vinculat al PSC.

Segons ha explicat la cap de llista, els dos edils van presentar la seva denúncia al consistori dimecres, i ara aquesta haurà de ser acceptada dilluns al ple municipal. Després es tramitarà a la Junta electoral central i més tard l'Ajuntament haurà de convocar una sessió plenària extraordinària per a la presa de possessió dels dos nous regidors.

"Es tracta d'un relleu que hem estat pensant i preveient fa ja un temps i des del punt de vist de projecte de grup", va assegurar ahir Anna Roura, subratllant que "per motius personals i professionals no podem dedicar al nostre càrrec el temps que requereix". I, si els dos edils han plegat de cop, va dir, és precisament perquè s'ha estat pensant.

Roura va indicar també que el proper dissabte 22 de novembre els membres d'Independents per Sant Gregori organitzaran com cada any una trobada amb els veïns per valorar la situació del municipi i fer un balanç dels últims temps. Serà allà que Roura i Esteve explicaran per què han plegat i que es parlarà del futur.