L'alcalde de Figueres, Santi Vila (CiU), va participar ahir a les jornades sobre àrees residencials estratègiques en el marc del Saló Immobiliari Barcelona Meeting Poing. Vila va remarcar que es construiran uns dos mil habitatges amb un 50% de protegits i que ajudarà a tancar la façana nord de la ciutat, a banda de donar impuls a la construcció de la gran avinguda circumval·latòria interior.

L'Ajuntament de Roses ha adequat la plaça Llevant com a nou espai lúdic i de lleure. La plaça està situada en un important punt d'activitat comercial, però per la seva situació entre diversos carrers suportava un trànsit dens. El projecte de reurbanització ha consistit en millorar paisatgísticament l'espai i crear àrees de joc i esbarjo.

El Celler Espelt de Vilajuïga va inaugurar aquest cap de setmana una mostra col.lectiva d'artistes integrada per obres d'Ignasi Calonge, Elena Casadevall i Xavier Raventós. Els dos primers ofereix una mostra de pintures, mentre el tercer exposa escultures. L'exposició es podrà veure a l'Espai d'Art fins al 19 de novembre.

L'obra Social Caixa Sabadell i el Museu d'Història de Catalunya amb la col.laboració de l'Ajuntament de Figueres ofereix una exposició amb les millors fotografies de Pilar Aymerich sobre els anys de transició. La mostra "1975-1979-Memòria d'un temps" es pot veure al Centre Cívic de la Creu de la Mà fins al 28 de novembre.

El Club Nàutic de Llançà ha finalitzat aquest cap de setmana el curs de tardor de vela lleugera que, amb la col.laboració de l'Ajuntament, permet iniciar-se a la pràctica d'aquest esport i conèixer el món de la navegació a vela. El Club Nàutic organitza durant tot l'any activitats diverses i cursos vinculats a la nàutica.