L'alcalde d'Olot, Lluís Sacrest, va manifestar, ahir a Ràdio Olot, que preveu que l'inici de les obres d'urbanització i reforma del passeig d'en Blai (el Firal) es facin en un futur més llunyà del que en un principi s'havia previst. "Les obres del Firal començaran en un futur no llunyà, però no pròxim", va dir Sacrest. L'alcalde va explicar que la crisi econòmica ha motivat que el consistori hagi hagut de preveure un alentiment de les inversions. L'inici de les obres de reforma del Firal estaven previstes pel final de la urbanització del Firalet. Sacrest va concretar que les obres del Firalet s'acabaran a finals de l'any vinent.

La darrera Comissió de Govern de l'Ajuntament va aprovar la licitació de les obres d'urbanització del Firalet. L'alcalde, Lluís Sacrest, va explicar a Ràdio Olot que confia fer la contractació de l'obra a primers de gener i iniciar-la després de les festes de Reis. Sacrest va expressar la seva confiança que per les festes de Nadal del 2009 ja es pugui gaudir del Firalet reformat.

Sacrest va explicar que a Olot hi hi ha una inversió pública d'uns 11 milions d'euros que es reparteix a les obres del nou pavelló, la residència del Cassés i el nou arxiu. L'alcalde va puntualitzar que confiava que la inversió serveixi per mitigar els efectes de la crisi.