El futbolista Carlos López, que la temporada passada era una de les estrelles del Palamós i ara està a punt de debutar amb l'Eivissa, no anava begut la nit de l'estiu de 2007 en què, suposadament, va atropellar un motorista a la carretera de La Fosca, a Palamós. Almenys així ho assegura el seu germà, Albert López, que ahir acusava que el propòsit de la víctima de l'accident era "perjudicar" el jugador, que tot just ara comença una nova etapa esportiva. De fet, el motorista que va resultar malferit en l'accident, Xavier Gámez, fins i tot ha estat denunciat per la mare del futbolista per un seguit d'amenaces efectuades per telèfon, entre les quals hi destaquen expressions com ara "sóc el de la moto, vull parlar amb en Carlos, on és aquest fill de puta desgraciat, que l'enganxaré i me'l carregaré", segons resa la denúncia interposada el passat set de novembre davant els Mossos d'Esquadra.

La víctima de l'accident i el suposat conductor negligent es veuran les cares el proper dia 10 als jutjats per dirimir una falta de lesions, resa la citació judicial. La versió de la família, però, és que en tot cas l'exjugador del Palamós és un noi "molt jove i molt espantadís" i tan sols seria responsable d'haver incorregut en una omissió de socors, ja que segons explica el seu germà "el motorista va caure tot sol. No hi va haver contacte ni impacte i Carlos no era conscient que l'omissió de socors podia ser una falta". L'informe de la Policia Municipal, però, apunta el contrari. La causa més probable de l'accident és que "el turisme volia avançar la motocicleta a la qual seguia de molt a prop, segurament a una velocitat bastant per sobre de la permesa de 30 km/h i que a l'iniciar l'avançament, ja a la recta i sense gaire distància de seguretat, va empènyer amb el costat del llum esquerre la motocicleta fent que aquesta perdés el control", relata l'informe.

El futbolista, que conduïa un Subaru Imprezza, "amb l'ensurt i la possible infracció temerària, el conductor del turisme va optar per fugir del lloc, molt possiblement també per amagar una possible ingesta de begudes alcohòliques ja que, cap a les 3,15 hores, o sigui una hora i 35 minuts més tard, va donar 0,14 miligrams d'alcohol per litre aspirat", segueix l'atestat policial. El germà del jugador manté que la policia no va denunciar Carlos per alcoholèmia, i és que aquesta xifra queda per sota de la infracció mínima, que és de 0,25 en conductors experts i 0,15 en automobilistes novells.

La víctima de l'accident, Gámez, assegura que va quedar en coma arran la topada i que després no en recordava res. El germà del futbolista lamenta amargament que "sorprenentment, se'n recordi just quan el meu germà està a punt de debutar amb un equip i ha signat un contracte de cinc anys i 80 milions de pessetes". El judici es celebra dimarts a la Bisbal.