El portaveu del PSC a l'Ajuntament de Palafrugell, Juli Fernández, va denunciar ahir que el consistori municipal hagi pressupostat una partida destinada a l'Institut de Promoció Econòmica i Turística menor que l'any anterior, en un moment de dificultats econòmiques per les quals està passant la població.

Fernández considera "injustificat" el fet que no s'incrementi l'aportació econòmica a l'IPEP en un any en què "s'haurien de prioritzar l'activitat productiva i els serveis socials". De manera expositiva, el regidor socialista va comparar la partida en els pressupostos de l'any 2008 amb les de l'any que ve, en la que es van destinar 282.000 euros per aquest any que s'acaba, mentre que per fer front a l'any que ve només s'aportaran 279.000. El pressupost per l'IPEP presentat pel govern (Entesa, ERC i CiU) posa de manifest "la manca de voluntat i prioritat en l'activitat econòmica i productiva de la vila", segons Fernández, ni mesures de dinamització econòmica.

A banda d'aquestes deficiències, des del partit socialista també es va criticar el fet que aquest pressupost "no preveu l'obertura de les oficines de turisme de platges els caps de setmana, ni la millora de la vigilància". A més, Fernández exposa que amb aquest pressupost caldrà "fer un esforç en promoció econòmica i serveis socials.