Els Mossos d'Esquadra van detenir dimecres passat un veí de Blanes, Raul M. B., de 28 anys acusat de robatori i estafa. L'acusat va sostreure un dispositiu mans lliures de tecnologia Bluetooth, documentació personal, i un talonari de xecs de l'interior d'un vehicle que estava aparcat en un carrer de Blanes. La detenció es va dur a terme dimecres passat a la mateixa localitat on es va produir el robatori.

Investigació policial

Agents de la comissaria de Blanes van saber que el passat 28 d'octubre havien robat a l'interior d'un vehicle aparcat en un dels carrers de la població de la Selva.

El cos dels Mossos d'Esquadra van constatar que de dins del cotxe havien sostret un dispositiu Bluetooth, una carpeta amb documentació personal i un talonari de xecs. Tres dies més tard del robatori, el dia 31 d'octubre, un home va ingressar un xec, dels que havien estat robats, per valor de 500 euros al seu compte corrent. Els Mossos van continuar immediatament la investigació per aclarir si la persona que havia fet l'ingrés era la mateixa que havia comès el robatori.

Les indagacions policials van donar el seu fruit el dia 5 de novembre (dimecres passat), quan els Mossos d'Esquadra van descobrir que, efectivament, l'home que havia ingressat un dels xecs del talonari sostret era el presumpte autor del robatori amb força de tots els elements de l'interior del vehicle i el que havia estafat amb els 500 euros.

L'home, de nacionalitat espanyola i veí de la població de la Selva, té antecedents policials. Després de la seva detenció va passar dijous passat a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Blanes.