Un turista anglès va aparèixer mort a Lloret de Mar el passat dissabte a baix d'un penya-segat al cim del qual es troba l'hotel Roger de Flor. Els Mossos d'Esquadra van informar ahir que aquest home s'allotjava en un altre hotel però sospiten que es va despistar o perdre's de camí, va entrar dins del perímetre de l'establiment hoteler citat i va caure de manera accidental. Cosa que inevitablement li va provocar la mort. Aquest passat dilluns, van localitzar el cadàver d'un altre turista, en aquest cas suís de 71 anys, al mar davant de la cala Trons de la població selvatana.

El cadàver del turista anglès, del qual no ha trascendit l'identitat, va ser localitzat dissabte el matí. Així, fonts dels bombers van manifestar ahir que tenien l'avís d'una caiguda a dos quarts de vuit del matí. No obstant això, la policia autonòmica desconeixia ahir quan s'hauria produït aquesta caiguda.

La hipòtesi que donaven les fonts dels Mossos és que l'home s'hagués perdut o despistat camí de l'hotel en el qual s'allotjava, cosa que l'hauria portat cap al Roger de Flor, que actualment té les portes tancades. Donant voltes per aquesta elevació, l'home hauria caigut de manera accidental.

Quant a l'home mort aparegut dilluns, s'allotjava a l'hotel Muntanya-Mar i va ser localitazat al mar sense signes de violència.