Pel que fa als atestats instruïts, el balanç del 2007 marca un increment del 15%. En aquest apartat la tendència a l'alça s'ha donat en els darrers cinc anys, ja que des del 2003 fins al 2007 el número d'atestats instruïts s'ha multiplicat per sis. També han anat a l'alça els accidents, que han augmentat un 8%, tot i que el nombre de ferits ha disminuït un 17%.

Durant el 2007, la Policia Local de Calonge ha atès un total de 18.848 trucades, el que suposa més de 50 trucades ateses per dia. El gruix de les atencions s'han fet durant l'estiu, ja que un 39% de les trucades es van registrar durant els mesos de juliol i agost. Aquestes dades anuals suposen un increment del 14% respecte al 2006, en què es van atendre 16.261 trucades.

La Policia Local de Calonge ha celebrat aquest dimarts dia de Sant Martí, la festa del seu patró. L'acte ha tingut lloc al Castell de Calonge i ha comptat amb l'assistència de 120 persones dels diferents cossos i forces de seguretat. Durant l'acte, s'ha fet entrega dels diferents guardons als membres de la Policia Local i dels cossos i forces de seguretat que hi col?laboren.