L'Associació de Comerciants d'Olot ha iniciat una campanya per donar la benvinguda a les parelles i famílies que vagin a residir al centre de la ciutat. La campanya consisteix a regalar una bossa plena d'obsequis a les persones que puguin acreditar que han anat a viure fa poc al centre. Els requisits per obtenir la bossa són ser major d'edat, presentar un contracte de lloguer de durada superior a l'any o escriptures de propietat d'un habitatge ubicat dins l'àrea determinada com a Centre Comercial a Cel Obert pel Departament de Comerç de la Generalitat de Catalunya; estar empadronat a la vivenda a partir del 10 de novembre del 2.008 i ser titular d'una targeta Comerç Garrotxa.

A més, segons el president de l'Associació, Miquel Fluvià, els nouvinguts que ho demostrin seran obsequiats amb un talonari que els permetrà anar a buscar un regal a cadescun dels 25 establiments que s'han apuntat a la campanya.

El president de l'ACO ha precisat que l'acció està oberta a més establiments i que finalitzarà quan les bosses s'acabin.