Francesc Noguer, històric ?militant de Convergència i Unió a la ciutat i un dels principals ?impulsors d'aquesta emissora, va morir diumenge després d'una llarga malaltia, segons va ?informar ahir Ràdio Banyoles. Va ser regidor de Cultura a ?l'Ajuntament de Banyoles, i va ?estar molt lligat amb els mitjans de comunicació locals, i va ser el fundador de l'espai La Plaça de l'emissora i col·laborador molts anys de Banyoles Televisió.

Francesc Noguer va morir a l'edat de 73 anys. Al llarg de la seva vida va ocupar diversos ?càrrecs de rellevància a la ciutat: va ser president del Club ?Deportiu Banyoles, va presidir també l'Associació de Comerciants de Banyoles i va ser president del grup local de Convergència Democràtica de Catalunya.

Precisament, en l'aspecte polític, entre 1987 i el 1991 va ser regidor de l'àrea de Cultura i Festes de l'Ajuntament. L'aleshores alcalde, Pere Hernàndez, va lamentar la mort de Francesc Noguer. En declaracions fetes a Ràdio Banyoles el va definir com una persona "molt participativa i involucrada en àmbits molt diversos" de la ciutat. Durant la seva època de regidor, va ser una de les persones decisives que va permetre potenciar definitivament la creació d'aquesta emissora el 1991.