L'Ajuntament de Fogars de la Selva prestarà el servei d'abastament d'aigua potable en règim de monopoli. El Govern ha aprovat la demanda del consistori d'establir un servei públic d'aigua, ja que l'evolució demogràfica i les segones residències han augmentat les necessitats d'aigua potable al poble.

L'autopista AP-7 es va haver de tallar ahir a la matinada en sentit Girona al seu pas pel terme de Fogars de la Selva a causa d'un xoc entre dos vehicles. L'accident va tenir lloc entre dos turismes, un Citroën i un Volkswagen -tots dos amb matrícula de l'Estat- i a causa del xoc els Bombers van haver de netejar la calçada entre les cinc i dos quarts de sis de la matinada. El sinistre no va causar ferits.

Un incendi declarat en un habitatge situat a l'avinguda Mare de Déu de Gràcia de Lloret va calcinar ahir una campana extractora i part de la cuina de la casa. L'incendi, que es va originar a tres quarts d'una del migdia als baixos de l'edifici situat al número 12 d'aquest vial, no va causar ferits ni va requerir desallotjar els habitats de l'immoble. Tres dotacions de bombers van treballar-hi.