Voltar restaurants fins quedar tip

 
Enviar
Imprimir
Aumentar el texto
Reducir el texto

L'agoserat desafiament culinari de Pascal Henry havia començat al restaurant del qui ha estat batejat com a pare de la cuina moderna, el francès Paul Bocusse. En un intent d'entaular-se en tots els retaurants del món que llueixen les prestigioses tres estrelles Michelin, Henry havia de recórrer França, Bèlgica, Suïssa, Holanda, Alemanya, Itàlia i l'Estat espanyol (El Bulli, Can Fabes, Sant Pau, Berasategui, Arzak i Akelarre) abans de volar fins al Regne Unit i, posteriorment, als Estats Units i el Japó. La nit del 12 de juny però es va esfumar de cala Montjoi i no se'n va saber res més fins setmanes més tard a Ginebra.

COMPARTIR
 
  HEMEROTECA
  Conegui'ns:  CONTACTI |  CONEGUI'NS |  LOCALITZACIÓ     PUBLICITAT:  TARIFES  
diaridegirona.cat és un producte d'Editorial Prensa Ibérica
Queda terminantment prohibida la reproducció total o parcial dels continguts oferts a través d'aquest mitjà, llevat autorització expressa de diaridegirona.cat. Així mateix, queda prohibida tota reproducció a l'efecte de l'article 32.1, paràgraf segon, Llei 23/2006 de la Propietat intel·lectual.
Adaptat a la Llei de
Protecció de Dades per
 


  Avís legal
  
  
Altres mitjans del grup Editorial Prensa Ibérica
Diario de Ibiza  | Diario de Mallorca  | Empordà  | Faro de Vigo  | Información  | La Opinión A Coruña  |  La Opinión de Granada  |  La Opinión de Málaga  | La Opinión de Murcia  | La Opinión de Tenerife  | La Opinión de Zamora  | La Provincia  |  La Nueva España  | Levante-EMV  | Mallorca Zeitung  | Regió 7  | Superdeporte  | The Adelaide Review  | 97.7 La Radio  | Blog Mis-Recetas