Les taules de treball per confeccionar el Pla de Dones del Consell de la Garrotxa han aplegat fins ara 122 dones, d'edats compreses entre els 20 i els 70 anys. Les reunions s'han dut a terme a Argelaguer, les Planes d'Hostoles, Sant Feliu de Pallerols, Santa Pau, Mieres, Maià de Montcal, Sant Jaume de Llierca, Riudaura, Sant Ferriol, Sant Joan les Fonts i ahir al vespre a la Vall d'en Bas.

La darrera de les reunions va tenir lloc el passat 31 d'octubre a ?l'Ajuntament de Sant Joan les Fonts. A l'esdeveniment, la consellera, Llum Adell, va consultar els parers de les assistents sobre temes tan diversos com el món laboral, la conciliació de la feina amb ?l'àmbit familiar, les tasques domèstiques i els problemes econòmics amb els quals ha de conviure una dona. Les assistents van respondre a les qüestions plantejades per la consellera a través de temàtiques referents al desenvolupament de la parella en l'àmbit quotidià.

Llum Adell ha qualificat de molt positiva la participació de les dones dels diferents municipis en l'elaboració del pla. Segons ella falten les taules de treball de 4 municipis, que preveu fer-les aviat. Adell va indicar que el pla ha d'estar acabat per a primers del mes vinent.