El nou centre d'assistència primària (CAP) de Campdevànol no s'obrirà al públic fins al primer trimestre de 2009. En el darrer ple l'alcaldessa va anunciar que l'equipament es podria obrir el mes de novembre però des del Departament de Salut s'ha tornat a endarrerir i ara l'obertura està prevista pel primer trimestre del 2009. El problema està en l'acabament dels interiors, ja que l'equipament està acabat des de la passada primavera.

Segons el cap de l'oposició, el convergent Joaquim Serrador, l'argument de l'Ajuntament és que ?Salut va comprar el mobiliari per a diferents CAP de nova construcció a una empresa que ara no dóna ?l'abast per cobrir les comandes. Serrador va precisar que ell no es creu la versió de l'Ajuntament.

El procés de construcció del CAP va començar l'any 2005 quan l'Ajuntament va cedir terrenys on s'ha fet l'obra. El juliol del 2005, el Servei Català de la Salut va encarregar el projecte que va estar acabat el primer trimestre del 2006. El febrer del 2007, L'Ajuntament va adjudicar l'obra; després que el primer concurs que es va fer el 2006 quedés desert. El nou centre té una superfície de 629 metres quadrats que es distribueixen en dues plantes. El nou equipament multiplica per sis l'actual dispensari.

En el temps que ha durat la construcció, l'Ajuntament ha indicat la correcció de deficiències com les barreres arquitectòniques, cosa que va fer que al passat estiu adaptessin les voreres.