L

'alcalde de Santa Coloma de Farners, Antoni Solà (CiU), va evitar ahir aclarir si el regidor de Festes, el també convergent Josep Lluís Pérez, havia abusat de la seva condició com a regidor per estalviar-se una sanció econòmica imposada per la policia local, la setmana passada, en haver aparcat malament el seu cotxe sobre la vorera de davant el Cercle Colomenc.

Solà va argumentar que si aquest "senyor hagués anat amb un cotxe de l'Ajuntament no li hauria passat" que la policia local se li emportés el cotxe al dipòsit amb la grua. L'alcalde va assegurar que el regidor "estava treballant per l'Ajuntament de Santa Coloma en un dia de fira". Els fets van ocórrer durant la Fira de la Ratafia i el regidor sosté que va ser multat quan traslladava diversos materials per al certamen.

El batlle es va lamentar de la situació i va rebatre la informació difosa per fonts del mateix Ajuntament que asseguraven que Pérez va evitar els 136 euros de multa abusant de la seva autoritat com a regidor. Finalment, Solà va recordar que els dies de mercat també aparca la gent en aquella zona i que hi ha molts cotxes que fan el que va fer dimecres passat l'edil de Festes, aparcar damunt la vorera per fer tasques de càrrega i descàrrega d'articles.