La portaveu de Colomencs pel Canvi (CpC), Susagna Riera, a l'oposició a l'Ajuntament de Santa Coloma, assegura que el regidor de Festes, Josep Lluís Pérez (CiU), no és el primer cop que estaciona malament, sobre la vorera o en zona de prohibit aparcar. "Ho fa per sistema, jo no ho he vist, però m'han dit que ho fa habitualment i que tant li és", assegurava ahir la regidora. Riera es mostrava perplexa davant del fet que el regidor s'hagués estalviat de pagar una multa per haver aparcat malament el seu cotxe sobre la vorera.

Riera explica que es va assabentar dels fets per la premsa i que de seguida va parlar amb la policia local. Segons diu, els agents van explicar que "el regidor va actuar amb prepotència i de males maneres amb la policia". En aquest context, la regidora recorda que els municipals de Santa Coloma són "molt amables i si se'ls diu que estàs descarregant et donen indicacions, si cal, per anar al lloc on fer-ho més bé". Colomencs posa en dubte la versió del regidor, que diu que el dia dels fets, dimecres al migdia, estava descarregant material per la Fira de la Ratafia i que per tant, estava treballant per l'Ajuntament.

El fet que l'alcalde, Antoni Solà (CiU), no hagi desmentit que Riera no ha estat multat, és suficient, diu Riera, perquè Colomencs presenti un prec en el proper ple per demanar explicacions al govern.

En concret, explica la portaveu de CpC, "a partir d'ara caldrà preguntar a l'alcalde si intercedirà com va fer, per treure les multes de tots els regidors si aparquen malament". Segons la portaveu de CpC, "els regidors hem de treballar i hem de ser els més humils del món i donar exemple". Per aquest motiu, reclamaran en un prec, en la sessió plenària ordinària de dilluns, que "tots els regidors complim amb la normativa" i que no hi hagi tractes de favoritisme o d'abús d'autoritat.

Des del grup de l'Entesa per Santa Coloma, la portaveu Mireia Oliva va declinar opinar sobre la polèmica generada arran del suposat tracte de favor que hauria rebut Riera.