Un acord entre Renfe i el touroperador Iberojet, ha permès posar en marxa el programa "Tren+Hotel" que permet gaudir de curtes o llargues escapades a les principals ciutats d'Aragó i Catalunya des de més d'una trentena de capitals espanyoles, per menys de 99 euros. El trajecte -que inclou anada i tornada- es realitza en els trens d'Alta Velocitat o de Llarga Distància, i l'allotjament està disponible en establiments de les principals cadenes hoteleres i paradors. Girona -tot i no comptar encara amb TAV, sí que hi arriben trens de llarga distància- es podrà beneficiar de l'arribada de turistes ferroviaris espanyols.

Es tracta del primer acord de Renfe amb un touroperador generalista.

Fins al 18 de desembre, per menys de 99 euros, el client podrà desplaçar-se en tren fins a Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona, Osca i Saragossa des de diferents ciutats espanyoles i allotjar-se en hotels de les principals cadenes. A més, Renfe ha anunciat que incrementarà el nombre de desplaçaments des d'Aragó i Catalunya cap a les esmentades ciutats, per facilitar els trasllats.

Les ciutats des de les quals es podrà viatjar a Girona mitjançant el paquet hotel+tren són la Corunya, Alacant, Almeria, Àvila, Badajoz, Bilbao, Burgos, Cadis, Castelló, Ciudad Real, Còrdova, Gijón, Granada, Huelva, Jaén, Jerez, Lleó, Logronyo, Lugo, Madrid, Màlaga, Múrcia, Oviedo, Pamplona, Pontevedra, Salamanca, Sant Sebastià, Santander, Santiago, Sevilla, València, Valladolid, Vigo, Vitòria i Zamora.