El principal grup de l'oposició de Santa Coloma de Farners, Colomencs pel Canvi (CpC), assegura que la construcció de la piscina coberta de la ciutat hipotecarà les finances del consistori i que repercutirà en un increment dels impostos dels contribuents de Santa Coloma en els propers anys. Aquestes són les conclusions d'un estudi de camp, realitzat per l'àrea econòmica del grup de Colomencs, que es va presentar dijous davant un nombrós grup de ciutadans a la Biblioteca Joan Vinyoli.

A més, tal com assegura la portaveu de CpC, Susagna Riera "serà una ruïna per a l'adjudicatari", ja que, segons Colomencs, les piscines cobertes de poblacions properes són "deficitàries" i les dades d'explotació que preveu la de Santa Coloma en el primer any "no són gaire realistes". El primer any es preveu que hi hagi 1635 socis que paguin una quota de 540 euros i el segon, 1.957 a 558 euros l'any.

Si bé en un prinicipi Colomecs exigia que les obres s'aturessin, ara, diu Riera que proposen que es creiï una comissió de seguiment de les obres, que es van iniciar a principi del mes de juny, per tal que "els treballs vagin avançant en funció del que vagi recaptant el consistori". Segons la portaveu de CpC aquest fet permetria avançar els treballs sense repercutir els ciutadans en temps de crisi.

La inversió inicial de l'obra és de 7,4 milions d'euros i l'empresa adjudicatària, Sport Assistance 2000, S.L., fa una aportació voluntària de 4,4 milions d'euros. A més, el Consell Català de l'Esport ha donat una subvenció de 997.000 euros.