Esquerra de Lloret, grup a l'oposició, ha presentat una moció per aprovar en el proper ple municipal, per prendre un seguit de mesures davant la crisi econòmica i per contribuir així en el benestar de la ciutadania de Lloret de Mar. Segons els republicans "no podem continuar amb el ritme dels darrers anys i cal seny en els propers pressupostos".

Entre les propostes que presenten hi ha demanar a l'ajuntament de Lloret de Mar que fraccioni el pagament de rebuts; que congeli els salaris dels membres del consistori; reduir la despesa de les partides de publicitat i propaganda; que els llibres de text de les escoles siguin gratuïts i instar l'Ajuntament de Lloret a racionalitzar la despesa en la contractació d´empreses externes que fan la prestació de consultories i assessorament; entre altres.

Aquestes són algunes de les mesures que formen part de la moció que els republicans defensaran en el proper ple. ERC ha presentat aquesta moció amb temps per tal que si s'escau es pugui incloure en els pressupostos del 2009, que s'aprovaran en breu.