Dues persones van resultar ferides greus en un xoc entre quatre motocicletes i un cotxe ahir al matí a Sant Feliu de Buixalleu, segons va informar la Direcció General de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvaments.

L'accident es va produir poc després de dos quarts d'onze del matí quan van col·lidir quatre motocicletes, dues motocicletes de la marca Honda, una Suzuki i una Ducati, i un cotxe, un Citroen C4, al quilòmetre 11 de la carretera GI-552. Els ferits greus són el conductor d'una de les motocicletes Honda, Raul B. M., i una acompanyant de la Ducati, Yolanda M. D., que va haver de ser evacuada amb helicòpter. A més dels dos ferits greus, el sinistre també va fer dos ferits lleus, que són el conductor de la Suzuki, Ramon S. V., i el conductor de l'altra Honda, Valentí R. F.. El conductor de la Ducati en va sortir il·lès i les dues persones que anaven amb el cotxe també van resultar il·leses. Els Bombers de la Generalitat de Catalunya van desplaçar dues dotacions fins al lloc de l'accident.

Ferits a Ripoll i la Jonquera

D'altra banda, una motorista va resultar ferida lleu en patir un accident a l'alçada de la Jonquera. A Ripoll, un altre accident entre dos cotxes va causar dos ferits lleus, segons van informar els Bombers de la Generalitat. A Ripoll, un altre accident entres dos cotxes va causar dos ferits lleus

L'accident es va produir ahir a un quart de tres de la tarda quan Verónica R. va caure per si mateixa del ciclomotor que conduïa per la carretera N-II, a l'altura del quilòmetre 772,2 a l'alçada de la Jonquera. La noia, veïna de la zona, va patir una fractura al genoll, pel que va haver de ser trasllada amb ambulància a l'hospital de Figueres.

Pel que fa a l'accident de Ripoll, el succés va tenir lloc quan faltaven dos minuts per les sis de la tarda. En aquell moment, dos cotxes van col·lidir a la carretera N-152. Com a resultat de l'accident, dues persones van resultar ferits lleus, segons van informar els Bombers de la Generalitat.