L'Ajuntament de Ripoll va obtenir recentment un pla d'ocupació per a la neteja de l'entorn urbà de la ciutat. Amb aquesta pla, està previst que les actuacions als barris de la vila comencin abans d'acabar l'any.

Una de les primeres actuacions que estan previstes des de l'Ajuntament de Ripoll serà al barri de Can Noguera -situat al marge de la N-260 entre Ripoll i Campdevànol- i que consisteix en l'eliminació de les barraques situades entre la plaça del barri i el canal. Precisament en aquest barri, la brigada municipal ja ha realitzat diverses millores de pavimentació i instal·lació de fitons.

Tasques a Can Noguera

Concretament la brigada municipal ha condicionat uns 200 metres quadrats d'accessos al barri des de la carretera, mitjançant nous graons i rampes de formigó que substitueixen el sauló que hi havia en aquests punts -que havia quedat molt deteriorat per les inclemències meteorològiques i suposava un cert risc per als veïns de relliscar o ensopegar-. D'aquesta manera també s'evitarà l'acumulació de sauló a la part baixa dels accessos a causa de les possibles pluges. També s'ha fet nova tota la vorera que dóna a la plaça situada entre els dos edificis de l'antiga colònia.

Per altra banda, s'ha col·locat una filera de fitons per evitar l'entrada de vehicles a la plaça situada davant l'edifici gran del barri. En aquest indret hi acostuma a jugar la mainada, on a més hi ha una cistella de bàsquet.