El vol a Gatwick suposa unir Girona amb els tres aeroports de la capital britànica -Ryanair ja vola a Stansted i Luton- i el de Palma completa l'oferta a les balears ja que la companyia vola des del passat mes a Eivissa. El vol a Londres té una única freqüència diària i el de Palma de Mallorca sortirà dilluns, dimecres, divendres i diumenges.

Els horaris dels nous vols són, pel vol de Gatwick, sortida des de Girona a les 14 hores i arribada a les 15:00 a Londres (sempre en hora local) i la tornada del mateix dia serà a les 15:25 per arribar a les 18:25 a les instal·lacions de Vilobí. Pel que fa a Palma, els vols sortiran de Girona a les 8:20 per arribar a les 9:10 a Palma i les tornades estan programades per les 9:45 i arribada a Girona a les 10:35.

L'executiva de màrqueting i ventes de la companyia a Espanya i Marroc, Carla Margalef, ha explicat que aquestes són les últimes novetats de la companyia fins a finals d'any. La companyia actualment té nou avions a la base de Girona i preveu augmentar la flota en dos més properament. La responsable de màrqueting també ha dit que els vols als Estats Units no s'han concretat i que 'tot són especulacions'.

A més, Margalef ha dit que Ryanair preveu abaixar els preus un 15% durant l'hivern i, d'aquesta manera, augmentar el nombre de passatgers. D'altra banda, també ha garantit que els vols de la companyia no aplicaran un recàrrec per l'augment del preu del combustible en cap de les destinacions.

Ryanair tancarà l'any amb 58 milions de passatgers transportats al conjunt d'aeroports d'Espanya des del 2002. Segons dades de la companyia, el trànsit aeri ha augmentat un 14% aquest any.