Les àrees de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, Urbanisme i Via Pública de l'Ajuntament de Palamós van iniciar ahir el projecte d'instal·lació de noves mesures de seguretat viària en un punt negre del terme municipal.

Es tracta de les cruïlles del carrer de López Puigcerver i l'avinguda de President Macià amb el carrer d'Enric Vincke. Segons fonts municipals, reconeixen que aquest punt esdevé "negre" per la circulació viària i que hi cal, per tant, aplicar mesures per reduir al màxim la sinistralitat.

En total s'intal·laran 5 ressalts amb asfalt per aconseguir la reducció de la velocitat dels vehicles. Aquesta actuació està prevista per dijous. Durant el dia d'avui, tot i que els treballs s'iniciessin ahir, es procedirà a la col·locació dels senyals verticals que indicaran la ubicació d'aquests ressalts. Per finalitzar amb aquesta actuació, divendres es procedirà a la millora de la senyalització horitzontal amb les seves pintades corresponents al terra.

Aprofitant la contractació d'aquest equip tècnic i d'operaris, es procedirà també a la senyalització horitzontal dels carrers que envolten l'IES de Palamós.

A banda d'aquesta actuació, dins del projecte de millora de la senyalització viària hi ha inclòs la millora de la pintura dels senyals horitzontals de l'avinguda Catalunya, entre l'Onze de Setembre i el carrer Carmel. En aquesta mateixa avinguda, també es procedirà a la millora de la senyalització vertical del mercat diari dels dimarts, on se'n col·locaran de noves i més grans. Aquest tipus de senyalització també està prevista per indicar les llars d'infants, centres escolars o el Pavelló d'esports.

El conjunt d'aquest projecte suposarà una despesa aproximada de 33.000 euros.