Un venedor de l'ONCE va ser assaltat el dimecres passat al migdia quan es va aturar a orinar al voral de la carretera que mena des del Far d'Empordà fins al polígon industrial de Vilamalla. Els agressors es van aturar al costat del seu cotxe i, aprofitant que l'home estava d'esquenes, el van estabornir d'un cop al coll. Li van robar la recaptació de la venda de cupons -uns 900 euros- i van fugir. L'home no els va sentir arribar perquè pateix sordesa.

Joan Carles Garcia es dirigia a la una del migdia a Figueres per ingressar al banc els diners de la venda de butlletes de loteria, que distribueix a Vilamalla, Ciurana i diferents bars de Figueres. Quan circulava, no es va poder aguantar més i es va aturar al voral de la carretera per fer les seves necessitats. Com que pateix sordesa, duia la música del cotxe alta i entre tot plegat no va sentir més que una remor però es tractava d'un cotxe que s'aturava. Quan es va anar a girar per veure què passava, un cop al coll el va deixar colpit i des del terra només va veure quatre peus que s'acostaven al seu cotxe, i després un altre vehicle que marxava. Quan es va recuperar, va trobar la màquina d'expendre cupons electrònics a la cuneta i de la recaptació del dia no en quedava res.

Garcia va ser atès, explica, a l'hospital de Figueres, on li van diagnosticar una lesió a les cervicals, i ara porta un protector al coll. El venedor de la loteria popularment coneguda com dels cecs assegura que pateixen inseguretat perquè és la segona vegada que l'atraquen en poc temps.