En aquest sentit, Roura ha explicat que en el ple d'aquest mes de novembre ja s'han tirat endavant les actuacions preparatòries de contracte de concessió pública per a la construcció de la llar d'infants, que s'anomenarà El Poligonet, i ha assegurat que aquest centre educatiu infantil neix amb la clara voluntat d'afavorir 'la conciliació de la vida laboral i familiar' als més de 3.000 treballadors que treballen a diari al polígon.

Segons ha assegurat l'alcaldessa, molts dels treballadors provenen d'altres municipis, 'i per tant és un camp idoni per a l'aplicació de polítiques de conciliació i estratègies dissenyades amb la col·laboració de diferents organismes i sectors'. Per tant, i després d'un procés de negociacions entre equip de govern, l'Associació d'Empresaris del Polígon i el Departament d'Educació, així com d'altres entitats, es va acordar posar en marxa una nova llar d'infants de titularitat municipal, oberta als fills de pares i mares que treballen en empreses ubicades en el polígon, a més dels nens i nenes del municipi.

Roura ha assegurat que la forma de gestió d'aquest nou centre educatiu ha de ser externa i que com a fórmula contractual idònia per a dur-ho a terme es proposa la concessió d'obra pública. Això significa la participació d'una empresa concessionària en la construcció del centre, suportant així una part important del cost de les obres. Igualment, l'empresa també es faria càrrec de l'explotació de la llar d'infants, tot i que en aquest últim cas comptaria amb el suport del consistori de Riudellots de la Selva.