El regidor de CiU ,Josep Maria Fabregó, va demanar al ple d'Olot per legalitzar l'inventari dels camins de Batet. Fabregó va explicar que el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa ha elaborat unes fitxes on s'hi exposen els camins i els drets de pas de la zona de Batet de la Serra, al terme municipal d'Olot. Fabregó va explicar que disposar d'un inventari, aprovat pel ple, que determini la propietat dels camins és molt important perquè cada vegada hi ha més tanques que delimiten els passos als veïns i vianants de la zona.

Josep Maria Fabregó va explicar que el regidor d'urbanisme, Joan Albesa, havia exposat al ple que un cop acabat el catàleg de masies d'Olot, l'Ajuntament estaria en disposició de fer un inventari de camins de Batet.

"Sabem que el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa , juntament amb la junta veïnal de Batet i els veïns més grans del municipi han fet un treball precís de tots els camins i que han creat un seguit de fitxes que estan al Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa", va dir Fabregó. El regidor va demanar que l'Ajuntament deixi resolt el tema.

Per la seva part, el regidor d'Ubanisme, Joan Albesa (PSC) va contestar que l'Ajuntament és conscient que té el camí traçat. Va a fegir que l'àrea que representa s'hi posarà al més abans que sigui possible. Albesa va explicar que l'ajuntament fa temps que treballa en el catàleg de masies i que està en una fase final. El regidor va agrair la feina feta pels veïns de Batet de la Serra i pel Parc Natural.

Batet de la Serra és un poble d que el 1971 es va annexar al municipi d'Olot. Es troba situat a l'anomenat altiplà de Batet. Té uns 220 habitants que viuen en cases disseminades.