Els pobladors jívaros del Perú i l'Equador teníen per costum reduir el tamany del cap dels seus adversaris fins a deixar-los a la mida d'un puny. A Lloret, en canvi, els organitzadors del festival de terror Festerror han optat per concedir rèpliques d'aquests caps als directors premiats pels seus curtmetratges per tal que puguin penjar-se'ls al coll, tal com feien els membres d'aquesta tribu índia en el passat. A més, els guanyadors rebran una dotació econòmica i un guardó del festival.

Enguany, en aquesta segona edició del Festerror, que es durà a terme del 28 al 30 de novembre, a l'espai XXS, hi participaran més d'una trentena de curts procedents de Blanes, Barcelona i l'Argentina, entre d'altres indrets. El festival també organitzarà un seguit de performances i activitats adreçades a tot el públic assistent i acollirà una parada en la que es vendran tota mena de productes relacionats amb el terror.

L'actor Eduardo Antuña, protagonista de la pel·lícula La Comunidad, dirigida per Álex de la Iglesia, ha confirmat la seva presència al Festerror. L'organització espera que aquest any l'assistència sigui d'un miler de persones.