Un incendi d'una caldera en un edifici de Puigcerdà va provocar, divendres al capvespre, tres ferits greus per intoxicació de monòxid de carboni. En un primer moment, una vintena de veïns van haver de ser desallotjats de l'edifici, tot i que hi van poder tornar la mateixa nit de divendres, amb l'immoble ja ventilat, quan va comprovar-se que la instal·lació estava en bon estat.

Aquest incendi va produir-se en una caldera de calefacció de gas, tot i que les comprovacions posteriors dels Bombers de la Generalitat i dels tècnics de Gas Natural han descartat que es tractés d'una fuita. L'incident, que va passar als voltants de dos quarts de vuit del vespre, va afectar greument els habitants d'un habitatge de l'avinguda del Segre, número 4, de la capital de la Cerdanya.

Els tres ferits van ser evacuats a l'hospital de Puigcerdà, però després van ser traslladats a un centre hospitalari de la ciutat de Barcelona, segons fonts dels Bombers de la Generalitat. La resta de veïns no van resultar afectats.