Tindrà una superfície de 200 metres quadrats de planta i s'hi ubicaran els despatxos pels serveis als joves i les sales de reunions per a les entitats juvenils i també per a les entitats esportives i la Federació Catalana de Futbol. Pròximament, s'obrirà un procés participatiu amb les entitats juvenils i els seus usuaris perquè puguin expressar la seva opinió sobre el futur equipaments i les seves necessitats.

L'aposta d'aquesta nova ubicació és 'estratègica', segons explica l'ajuntament, ja que permetrà tenir-les concentrades en un únic espai al centre de la ciutat. El nou equipament es troba en una zona batejada com a 'dit verd', que actualment està en fase d'obres, i coincidirà amb la reforma global que s'està fent al voltant del camp de futbol vell. Les obres de remodelació de Can Quim del Rec podrien començar abans d'un any i un cop acabades, s'hi farà l'edifici annex que acollirà l'Espai jove i l'espai per a les entitats de lleure.

El ple del consistori del mes d'octubre de l'any passat va aprovar una moció per situar l'Espai jove comarcal a l'edifici conegut com 'La Caixa' a la plaça Major. Tot i això, la moció deixava la porta oberta a canviar la ubicació si es trobava un espai més adient, tal i com ha succeït. El regidor de Joventut, Lluís Butinyà, ha valorat molt positivament la seva ubicació definitiva ha manifestat que 'el nou espai permetrà que tant l'espai de lleure com l'espai jove i les sales per les associacions juvenils estiguin en un mateix punt al centre de la ciutat amb una gran zona verda a l'entorn'. Pròximament s'iniciarà un procés participatiu amb les entitats juvenils i els joves usuaris perquè puguin expressar la seva opinió sobre el futur equipament i les seves necessitats, tal i com marcava la moció. El regidor ja s'ha reunit amb la Coordinadora de Lleure per exposar-los el projecte de la regidoria de joventut per començar el procés participatiu.