Una butlleta segellada a la població de Blanes en el sorteig del dissabte de la Primitiva ha estat agraciada amb 236.427,99 euros. La persona que va tirar la butlleta ha aconseguit un premi de primera categoria, és a dir, ha encertat els sis números de la combinació guanyadora, que és: 3, 4, 6, 8, 11 i 16. Els premis econòmics per aconseguir un premi de primera categoria solen ser més quantiosos donada la dificultat per encertar els sis números del sorteig. No obstant això, tot i que és una bona xifra d'euros, podria haver estat més elevada si no hi hagués hagut un total de nou encertants més de les sis xifres màgiques.

Així, a més de la butlleta segellada a Blanes -en el despatx receptor número 33.150 segons informava ahir el web de Loterías y Apuestas del Estado-, n'hi va haver dues més de premiades que van ser segellades a Catalunya: una a Barcelona i l'altra a Vilaseca de Solcina, de Tarragona.

Les altres set butlletes premiades es van segellar a Palma de Mallorca, a València, a la Corunya, a Múrcia, a Novelda, a Alacant i a la toledana Illescas.