Un camió va envestir, la matinada passada, una casa a peu de la carretera GI-66 -la carretera de Banyoles- a Palol de Revardit (Pla de l'Estany). El camió, que pertany a una empresa de Santa Perpètua de la Mogoda (Vallès Occidental), va sortir de la via, va saltar per sobre el voral de la via i es va encastar contra una casa i una caravana que hi havia dins la parcel·la, dins la qual hi dormia un noi que va resultar ferit lleu arran l'impacte. Els dos ocupants de la cabina del camió van haver de ser rescatats pels Bombers perquè hi van quedar atrapats.

L'accident va tenir lloc al voltant de dos quarts de cinc del matí. Un camió de transport de pollastres propietat d'un escorxador-en aquells moments anava buit- ocupat per conductor i acompanyant va sortire de la via i va encaixar-se contra una de les parets d'un negoci de venda d'estructures de jardí, Can Rovira; tot enduent-se per davant part del porxo de la construcció, diverses casetes de jardí, un bungalou de fusta i un pi gros. El conductor va donar negatiu en la prova d'alcoholèmia, informen els Mossos d'Esquadra.

La propietària del negoci, Maria Teresa Centeno, que viu a uns 500 metres del lloc de l'accident, va sentir "com una bomba" però en sortir al carrer ni ella ni el seu marit "no vam veure res perquè era tot fosc i hi havia boira, però després vam veure com algú venia caminant per la carretera". Qui caminava era Lluís Sabater, empleat de Can Rovira i ocupant de la caravana, que tot i sortir relativament ben parat de l'accident va rebre algunes ferides a la cara i ahir va romandre en observació a l'hospital Josep Trueta de Girona.

Pel que fa als ocupants del vehicle, Josep G.M., de 42 anys, que conduïa, i Sebastian C.B., de 33, van ser víctimes de traumatismes diversos però van ser rescatats conscients. Ingressats també al Trueta, es preveu que avui rebin l'alta. Un sentit de la carretera GI-66 va romandre tallat amb pas de trànsit restringit fins a la tarda. Cinc dotacions de Bombers van treballar per restablir l'estat de la calçada.

Un accident espectacular sense ferits greus. L'estavellament del camió va provocar nombrosos danys.El conductor va perdre el control del vehicle sense causa aparent.El negoci de jardineria va quedat destrossat. El noi que dormia a la caravana ha patit només ferides lleus.