Un restaurant de Corçà opta a una estrella Michelin un any després d´obrir

El Bo.Tic apareix a la Guia del 2009 recomanat i la seva candidatura és per a l'edició de l'any 2010

 
Enviar
Imprimir
Aumentar el texto
Reducir el texto
L'antic molí de farina acull ara el restaurant Bo.Tic. <br/>
L'antic molí de farina acull ara el restaurant Bo.Tic.
 marc martí

CORÇÀ | C.TORRAMADÉ
La renúncia del restaurant de Mont-ras la Cuina de Can Pipes a l'estrella que tenia de la prestigiosa Guia Michelin ha deixat orfe de dorat la comarca del Baix Empordà però, molt probablement, ja hi ha la seu successor. Per obtenir la reconeguda estrella de la marca de pneumàtics encara s'haurà d'esperar a l'edició del 2010. Es tracta del restaurant Bo.Tic situat a Corçà, a peu de la carretera C-66 i a tocar de la Bisbal, i que malgrat la seva joventut -va obrir el desembre del 2007- en la Guia del 2009 ja hi apareix recomanada. Poc o molt tindrà a veure la recomanació i la candidatura a l'estrella el fet que el cap de cuina sigui Albert Sastregener, que ja va ocupar aquest càrrec al restaurant de la Cuina de Can Pipes.
Així, en l'edició de la Guia Michelin per l'any que ve, el Bo.Tic hi apareix com a restaurant recomanat, però també com a candidat perquè Sastregener recuperi l'estrella que ja va ostentar quan era el xef del restaurant de Mont-ras. El cas és que, com ha explicat el germà de Sastregener, Genís, i que també està vinculat amb l'establiment de Corçà, el Bo.Tic és l'únic de les comarques gironines que ja sap que l'any que ve serà analitzat per l'estrella. Aquesta candidatura la comparteix amb únicament tres restaurants més d'arreu de la geografia espanyola.

La renúncia de Can Pipes
Els responsables del restaurant mont-rasenc van explicar que van renunciar a l'estrella de Michelin quan van decidir canviar el format de l'establiment. Van tancar-lo a finals de l'any 2007 i aquest passat mes d'octubre l'han reobert amb un nou format totalment diferent al que tenia abans de diferents comensals. Així, des del passat 1 d'octubre, la Cuina de Can Pipes ha tornat a obrir les portes però orientat cap a dinars o sopars col·lectius, ja siguin banquets familiars o de feina.

COMPARTIR
 
  HEMEROTECA
  Conegui'ns:  CONTACTI |  CONEGUI'NS |  LOCALITZACIÓ     PUBLICITAT:  TARIFES  
diaridegirona.cat és un producte d'Editorial Prensa Ibérica
Queda terminantment prohibida la reproducció total o parcial dels continguts oferts a través d'aquest mitjà, llevat autorització expressa de diaridegirona.cat. Així mateix, queda prohibida tota reproducció a l'efecte de l'article 32.1, paràgraf segon, Llei 23/2006 de la Propietat intel·lectual.
Adaptat a la Llei de
Protecció de Dades per
 


  Avís legal
  
  
Altres mitjans del grup Editorial Prensa Ibérica
Diario de Ibiza  | Diario de Mallorca  | Empordà  | Faro de Vigo  | Información  | La Opinión A Coruña  |  La Opinión de Granada  |  La Opinión de Málaga  | La Opinión de Murcia  | La Opinión de Tenerife  | La Opinión de Zamora  | La Provincia  |  La Nueva España  | Levante-EMV  | Mallorca Zeitung  | Regió 7  | Superdeporte  | The Adelaide Review  | 97.7 La Radio  | Blog Mis-Recetas