Un transportista de Girona pot acabar condemnat a una pena de més de 10 anys de presó arran de la denúncia per agressió sexual i maltractaments que va posar contra ell la que havia estat la seva companya sentimental durant tres anys. L'home nega haver-la forçat ni maltractat però ahir a judici ella va mantenir la seva versió incriminatòria i el Ministeri Fiscal va insistir a demanar la condemna de l'acusat.

És el tribunal de la secció quarta de l'Audiència qui ha de decidir sobre la credibilitat de la tesi exculpatòria que mantenen Jose Luis G.G. i el seu advocat defensor, el lletrat Benet Salellas. Segons aquesta part, en cap moment de la relació ni en la posterior ruptura l'home es va propassar amb la denunciant. Al contrari, va ser ella qui el buscava i el provocava un cop ja havien decidit trencar.

La Fiscalia, en canvi, es decanta a favor del relat prestat per la denunciant. Segons ella, l'home mai no va pair la separació i, un parell de setmanes després que s'ho haguessin deixat, ell li va demanar que es quedés embarassada d'ell. La dona es va oposar radicalment a la proposta i hauria estat a partir d'aquí quan ell es va enfurismar. Diu ella que per tranquil·litzar-lo va accedir a quedar-se a dormir al pis d'ell (en habitacions separades) però que de bon matí l'acusat se li va presentar al llit i la va obligar a mantenir relacions sexuals.

Igualment, dies més tard i mentre la dona prenia una copa en una terrassa d'un bar de Girona amb el qui era el seu nou xicot, l'acusat els va interrompre i va acabar per agredir-los a tots dos.

Per tot plegat l'acusen d'agressió sexual, amenaces i violència domèstica. L'Audiència dictarà sentència.