Les visites culturals són una bona activitat a dur a terme durant els dies de festa, ja que poden gaudir-se sense cap mena de pressa. Millor encara si aquestes es poden fer de forma totalment gratuïta. Sense pagar ni un cèntim, una quarantena de persones van assistir aquest diumenge passat a la jornada de portes obertes que oferia el Museu del Suro de Palafrugell amb motiu de la 13a Setmana de la Ciència.

Amb aquesta visita gratuïta durant el matí del diumenge, Palafrugell convidava a la població del municipi i als visitants de la localitat a participar en aquesta setmana dedicada a la ciència. El Museu del Suro de Palafrugell és membre del Sistema Territorial del Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya. Des de dos quarts d'onze fins a dos quarts de dues les portes d'aquest recinte cultural i científic van restar obertes a l'espera dels visitants interessats a conèixer el contingut que amaguen aquestes parets pel seu compte.

A partir de les 12 es va dur a terme una visita guiada, també gratuïta, on es va narrar i explicar amb detall tota la informació del Museu al visitant a mesura que s'avançava en el recorregut.

El Museu del Suro va valorar molt positivament les més de 40 persones que hi van assistir superant la xifra d'edicions anteriors i les visites diàries.