Un foc va cremar ahir dimecres a la matinada una botiga de bicicletes de Llagostera. Les flames van obligar a desallotjar tot el bloc de pisos que s'enlairava sobre la botiga, segons van informar els Bombers de la Generalitat. L'establiment sinistrat està situat al número 1 del passeig Romeu. El foc es va desencadenar per causes que no es coneixen uns 10 minuts després de les tres de la matinada i va engolir bicicletes, recanvis, roba i sabates esportives de l'interior de la botiga.

Els Bombers van informar que l'incendi va quedar sota control entorn de tres quarts de quatre de la matinada. Preventivament, però, la policia local de Llagostera va desallotjar els veïns dels pisos superiors, unes 30 persones que residien als 10 habitatges que conté el bloc de pisos. Després de passar una estona al carrer en una de les nits més fredes en el que portem de tardor, la majoria dels residents del bloc van poder tornar a casa seva a tres quarts de cinc.

Només dues mares amb dos nens que residien a la primera planta van acceptar l'oferiment d'un hostal proper per passar-hi la nit, ja que als seus pisos se sentia una mica d'olor de fum. La resta de veïns va dormir a casa un cop els bombers van inspeccionar i ventilar. Hi van treballar 4 dotacions de bombers durant una hora.