Una topada frontal entre dos vehicles a la carretera C-63 al seu pas per Amer va requerir ahir tallar aquest vial durant gran part del matí. L'accident va donar com a saldo dos ferits greus -els conductors de cadascun dels vehicles-, que van haver de ser evacuats en helicòpter a l'hospital Josep Trueta de Girona.

L'accident va tenir lloc quan, per causes que es desconeixen, un tot terreny Mitsubishi Galloper amb matrícula de Girona i una furgoneta Renault Kangoo amb plaques de l'Estat van col·lidir frontalment. El xoc va tenir lloc cap a un quart i cinc d'11. Poca estona després, deu minuts abans de les 11 del matí, els cossos policials decidien tallar el trànsit al vial en tots dos sentits. La circulació va romandre interrompuda fins a les 12 del migdia segons va informar el Servei Català de Trànsit, cosa que va ocasionar retencions.

Els dos conductors van quedar atrapats dins els seus vehicles i ambdós van haver de ser rescatats per tres dotacions de Bombers que van acudir al lloc dels fets. Tant José Antonio G.B., de 50 anys, com Jaume B.S., de 70, van ser evacuats arran de les seves ferides. Un dels conductors, a més, va ser rescatat enmig d'un atac de pànic.