El Teatre Jardí de Figueres ha exhaurit les entrades per a l'actuació del cantant Sergio Dalma, un dels principals reclams del cicle musical "Fila Nou" d'enguany a la ciutat. Segons va explicar el regidor de Cultura, Ciro Llueca (PSC), només queden 16 entrades disponibles de les 1.054 butaques de què disposa el teatre municipal.

L'actuació de Dalma tindrà lloc el proper divendres 5 de desembre a dos quarts de deu del vespre on presentarà el seu nou disc, A buena hora, amb el qual ha aconseguit el seu primer disc de platí.

El concert del popular cantant s'emmarca en aquest nou cicle musical, que la passada primavera ja va omplir el teatre amb la reconeguda artista Luz Casal i que, amb el grup mallorquí Antònia Font va tenir una àmplia acollida.

Autor d'algunes de les peces més emblemàtiques del panorama musical com Esa chica es mía, Bailar pegadosGalilea, Sergio Dalma actuarà en un Jardí ple a vessar.

Un altre dels reclams de l'edició d'enguany l'obra teatral Germanes, sota la direcció de Carol López. Després d'haver rebut el premi Butaca al millor muntatge teatral i el de millor actriu de repartiment per Maria Lanau, el clàssic de Txèkhov aterrarà a la capital altempordanesa el proper 13 de desembre.

El teatre estrella

De moment, s'han venut 319 entrades però des de l'àrea de Cultura esperen omplir la platea el dia de l'estrena a la ciutat. Aquesta comèdia agredolça de la companyia La Villaroel compta amb actrius de la talla d'Amparo Fernández, Maria Lanau i Montse Germán.

Llueca ha valorat molt positivament la resposta del públic figuerenc a dues de les actuacions que tanquen la programació d'aquest any. "Gràcies a una programació variada, amb un component iconoclasta que arriba a tots els públics , hem aconseguit revitalitzar l'assistència al teatre", insisteix Llueca.

En aquest sentit, assegura que "l'èxit d'entrada aconseguit amb El llibertí o amb l'òpera Madame Butterfly o amb d'altres espectacles infantils, ens ha permès programar a Figueres altres actuacions més minoritàries com ara la magnífica Ariadna, de la companyia andalusa Atalaya, o propostes contemporànies de Carles Santos o la companyia El Paller. Anem per bon camí", insisteix el regidor.