El secretari de Planificació Territorial del Dptop, Oriol Nel·lo, el delegat territorial del Govern, Jordi Martinoy, l'alcalde de Besalú, Lluís Guinó, i representants de veïns i entitats van participar a la reunió del Comitè d'avaluació i seguiment del projecte d'intervenció integral al centre històric de la localitat. També van visitar Palamós per constituir el comitè de seguiment del projecte del Pla de barris Palamós Millora.

El projecte preveu una inversió de 3.200.000 euros a finançar entre la Generalitat i el municipi de Besalú fins al 2011. En cas de falta de disponibilitat econòmica es podria allargar 2 anys més. La finalitat del pla és aconseguir fer del centre una zona habitable, comercial i d'atracció històrica. Les principals actuacions són la rehabilitació de cal Tronc com a centre polivalent (1.086.000 euros) , la canalització de la riera del Ganganell (120.000 euros), la reurbanitzacio dels carrers Tallaferro i Rocafort (251.000 euros), la continuïtat de l'espai Fluvial (130.915 euros) i l'adquisició de sòl (150.000 euros).

A la població de Palamós, es va constituir del Comitè d'avaluació i seguiment del projecte d'intervenció integral anomenat Palamós Millora, que va tenir lloc a La Gorga.