Aquest dissabte el Partit Popular de Girona (PP) celebrarà un nou Congrés per escollir la nova presidència a la província. L'acte tindrà lloc a l'Auditori-Palau de Coongressos de Girona durant tot el matí. Està previst que la presidenta del PPC, Alícia Sánchez Cama?cho, participi en la cloenda de la jornada.

Amb aquesta trobada, el PP de Girona celebrarà el seu XI Congrés Provincial. Des de les 10.30 hores els membres del partit es ocuparan l'Auditori fins passat les 13 hores. La jornada estarà divida en dues parts. Durant la primera hora, es durà a terme la constitució de la Mesa i l'inici del termini de presentació de candidatures. Ac continuació, el Secretari General, Antoni Pelegrín, presentarà el seu informe seguit de les intervencions de Carles Passarell, Manel Escobar i Sergio Santamaría que presentaran les comunicacions sobre Política, Turisme i Política Econòmica respectivament.

La segona part del Congrés estarà destinada a l'elecció del nou president provincial després de la presentació de la Candidatura i de la intervenció del Candidat a la Presidència de Girona. Segons les previsions, els resultats de les vogtacions se sabran passades les 13 hores, moment en què es fara la corresponent proclamació del Presidente Electe. Seguit de la intervenció de la Presidenta per fer l'acte de cloenda.