Els Mossos d'Esquadra han detingut un home, Mohamed EB, de 34 anys i de nacionalitat marroquina, a Roses per robar en dues parades del mercat municipal la matinada del passat dissabte 22 de novembre d'on va endur-se menjar, diners d'una de les caixes i un datàfon. La detenció es va produïr el matí del mateix dissabte a la barraca on viu.

Segons les fonts policials, el detingut hauria accedit al pis superior del mercat municipal, on hi ha unes aules, trencant els vidres. Tot i que d'aquest pis no es va endur res, a les parades del pis inferior hi hauria accedit forçant-ne les portes metàl·liques d'on es va endur menjar i els pocs diners que hi havia a la caixa. D'una altra parada, que estava tancada per vacances, en va sostreure un datàfon. Els agents van poder recuperar l'aparell en escorcollar el domicili del detingut, un cop arrestat. Mohamed E.B tenia antecedents policials i va passar a disposició judicial el dia 24 de novembre al matí, d'on posteriorment en va sortir en llibertat amb càrrecs.

Dos homes més, enxampats

D'altra banda, els Mossos també han detingut a dos homes a qui van enxampar robant en un bar de la mateixa localitat. Als dos homes, Rafael Fernando GP, de 40 anys, i Xavier P.F, de 35, se'ls imputa un delicte de robatori amb força.

Els fets van tenir lloc el dia 24 de novembre a les 5 de la matinada quan una patrulla va fixar-se en què la persiana metàl·lica d'un bar estava forçada i la porta d'entrada esbotzada i amb un vidre trencat. Els mossos van trobar els autors del robatori amagats a l'interior del local ja que no van tenir temps de fugir. Un estava amagat darrere d'unes cortines i l'altre estirat a terra al seu costat. Tots dos van passar a disposició del jutjat de guàrdia de Figueres el mateix dia i en va sortir en llibertat amb càrrecs. Un dels detinguts, Xavier PF, té nombrosos antecedents.