Cap empresa ha volgut assumir el cost que suposava l'edificació de la piscina municipal que l'Ajuntament de Lloret havia programat que començés a finals d'aquest any. El concurs ha quedat desert i des del consistori pensen que es deu a l'actual crisi econòmica que ha afectat, en gran mesura, el sector de la construcció. El pressupost de la instal·lació era de gairebé 18 milions. L'Ajuntament va demanar un ajut a l'Institut de Crèdit Oficial (ICO) valorat en quatre milions d'euros per sufragar part de les despes. Tot i això, el consistori va condicionar la construcció i posterior explotació de la piscina durant 25 anys al fet que l'empresa concessionària fes un desemborsament de 12 milions d'euros mentre el consistori se'n gastava 6. El cert és que fins a dia d'avui l'ICO no ha concedit els quatre milions d'euros que l'Ajuntament de Lloret havia sol·licitat.

La piscina municipal era, possiblement, el projecte més ambiciós que tenia Lloret en l'actualitat. Consistia en un piscina olímpica, de 50 metres de llargada, amb gimnàs i sala d'aigües. Es preveia que generaria 25 places d'ocupació fixes i unes 15 de variables. Segons el pla de viabilitat serien necessaris 7.500 usuaris perquè l'explotació resultés rendible, una xifra que no tenen ni les piscines Picornell de Barcelona.

El regidor d'esports, Ivan Tibau (CiU), afirma que l'equip de govern "haurà d'esbrinar per què ha quedat desert el concurs i buscar noves subvencions que siguin més atractives per a les empreses i que els suposin un desemborsament menor". D'altra banda caldrà tornar a començar tot el procés d'adjudicació. Concurs inclòs.