L'Audiència ha condemnat a 12 i 13 anys de presó Alicia Montilla i Antonia Velasco, les dues dones que van matar un empresari alemany a Lloret de Mar l'any 2004. La sentència recull el veredicte del jurat, que va considerar provat que les acusades van matar la víctima amb un ganivet i un carregador de bateria de cotxe. La sentència també condemna un tercer acusat, Juan Carlos Guerra, a dos anys i mig de presó pel delicte de robatori. En referència a l'acusat d'encobrir el crim, Cristian Alejandro Brito, l'Audiència l'absol encara que el jurat va considerar provat que va ajudar les acusades perquè no les descobrissin, ja que diu que no tenia "certesa" del crim sinó només "sospites". La sentència de l'Audiència, de la qual ha estat ponent el magistrat Adolfo García, s'estén al llarg de 30 pàgines. La sentència clou el judici per l'homicidi de l'empresari alemany al seu xalet de la urbanització Rocagrossa de Lloret, que va asseure cinc acusats a la banqueta.

Pel que fa a les dues principals processades, Alicia Montilla i Antonia Velasco, la sentència recull el veredicte del jurat, que les va considerar culpables del crim. L'homicidi va tenir lloc la matinada del 28 de desembre del 2004 al xalet de la víctima. Montilla va clavar diverses ganivetades al cos de l'empresari, i Velasco li va colpejar repetidament el cap amb el carregador d'una bateria de cotxe. Després, les dues dones van regirar la casa i van robar 2.000 euros i targetes de crèdit.

El tribunal les condemna pels delictes d'homicidi i robatori amb violència. A Velasco, li imposa 13 anys i deu mesos de presó, i li estima l'atenuant de drogoaddicció. Per a Montilla, la sentència li imposa 12 anys de presó. En matèria de responsabilitat civil, les dues condemnades hauran de pagar 19.500 euros als familiars de l'empresari alemany.

Pel que fa al tercer dels acusats, Juan Carlos Guerra, l'Audiència el condemna a dos anys i mig de presó. El tribunal el va considerar culpable d'un delicte de robatori amb força, perquè el matí després del crim va acompanyar Velasco un altre cop al xalet. La sentència de l'Audiència, però, estableix una diferència respecte el veredicte del jurat popular pel que fa al quart acusat, Cristian Alejandro Brito. Tot i que el veredicte va considerar provat que Brito va ajudar les dues autores del crim a escapar perquè no les descobrissin, el tribunal no el considera responsable del delicte d'encobriment. I és que l'Audiència de Girona considera que els fets provats no s'ajusten al tipus delictiu.