Quina és la primera valoració com a president provincial?

Avui és una dia per celebrar que hem assolit l'objectiu que teníem, rejuntar tot el partit. Veníem d'una etapa de divisions internes i aquest congrés volia sumar i aconseguir un resultat que expressés unitat i ganes de treballar junts.

Què farà a partir d'ara?

Treballar. La setmana que ve convocaré l'Executiu elegit avui, acabaré de nomenar els càrrecs que queden i faré un pla de treball que no començarem a posar en marxa pràcticament fins al gener perquè entrem al Nadal. El primer és acabar de posar amb ordre el comitè i el següents seran els que ens hem plantejat: implantació, creixement, presència a les institucions i relació amb la societat

Em sonen. Concepció Veray, amb Josep Piqué i Ángel Acebes, ja les van dir no fa tant de temps. Quan parla d'unitat, es refereix als càrrecs polítics del partit per transmetre-la a les bases?

De fet ho hem fet al revés, per necessitat. El més fàcil es fer-ho com tu dius. Perquè no hi havia comitè executiu. Hi havia una gestora inactiva perquè no es volia prendre cap mesura fins al congrés. Per tant ens hem hagut d'asseure i parlar, i a mi m'ha tocat el paper de pacificador, que és un honor.

Diego Borrego va presentar una impugnació a l'XI congrés.

Es va resoldre. Estava mal plantejada, no hi havia cap incompliment de cap requisit dels que apel·lava. El comitè organitzador no va anar a Madrid. Hi havia una confusió de termes en uns terminis que s'havien d'aplicar i així se li explica en la resolució.

Tots d'acord doncs?

Tots d'acord no ho sé. (Riu).

Ho deia per la unitat.