El Parc de Nadal de Sant Hilari Sacalm ha registrat 200 visites diàries durant els quatre dies que ha estat obert. L'àrea de Joventut de l'Ajuntament ha fet una enquesta entre els visitants del Parc de Nadal referent a l'organització, activitats i gestió, per tal de poder millorar les properes edicions.

L'equipament hilarienc va estar obert els dies 27,28,29 i 30 de desembre al pavelló municipal d'esports, amb horari de matí i tarda. Malgrat la gran nevada que es va registrar al municipi durant els dies de celebració del Parc de Nadal, aquesta activitat va tenir més de 200 visites diàries.

Durant aquests dies, els nois i noies de la població hilarienca van poder gaudir de les activitats del Parc de Nadal, com ara els tradicionals inflables o les novetats d'enguany: el futbolí humà, les vídeo-consoles, l'Eye-Toys, un taller per pintar cares o un altre de tatuatges d'origen magrebí. Tampoc va faltar la zona de ping-pong, en la qual van compartir moltes estones de joc nens, pares i mares.

La clausura del Parc de Nadal 2008 va anar a càrrec del grup de ska de Sant Hilari Sacalm, Banda Bandarra. Actualment, aquest grup, està treballant en l'enregistrament de la seva primera maqueta. L'acció té el suport de l'àrea de Joventut de l'Ajuntament, en la línia de suport a la política de promoció i de producció jove de la població.